Solseng til udestuen

En ny solseng kan være et fremragende køb. Den er super dejlig at ligge på. Også selvom solen ikke står og bager ned på. I stedet for at ligge på sofaen, er det dejligt at tage et tæppe og en pude fra sofaen i stuen og lægge sig ud på den ny solvogn. Hvis du åbner vinduerne i udestuen og ligger på solsengen er det, det tætteste du kommer på at ligge ude under åben himmel i den friske luft. Du kan også finde en ny solseng fra Havemøbelshoppen på tilbud her udenfor højsæsonen. Det kan klæde enhver terrasse eller udestue med en ny solseng. Det er ikke kun til at ligge og sove, men også et fremragende sted til at ligge og fordybe sig med en god krimi. Med en solseng på hjul er du godt klædt på til nemt at kunne flytte den. Enten rundt på terrassen, ud fra udestuen eller ud i solen. Du kan finde forskellige solsenge hos Havemøbelshoppen. De er både i træ, metal og det slidstærke materiale polyrattan. En solseng er skøn at hive frem når der står afslapning på menuen og man rigtig kan slænge sig og nyde livet. Det er også en god ide at tænde for radioen, og lave en kop kaffe og nyde en lørdag morgen i solsengen.

solseng

Solseng i forskellige materialer

 

Der er en række forskellige materialer der bliver produceret solsenge i og de har forskellige fordele og ulemper alle sammen.

En solseng i træ vil kræve en del mere vedligeholdelse end andre materialer men fremstår i mange tilfælde også flottere. Hvis det er materialet Polyrattan, der er blevet brugt er det super slidstærk og kan klare at stå ude i alt slags vejr. Det kan klare tidens tand, regn og rusk. Det er nem at vedligeholde og derfor nem at holde pæn.

Hvis du vælger en solseng i metal er det også et hårdført materiale og nemt at vedligeholde. Alt i alt så er en solseng en rigtig god ide til udestuen eller terrassen.