Mit største juleønske: En Valentino taske

valentino taske

Kald mig bare forkælet. Men jeg har altså et lille crush på ham her Valentino Garavani. Eller i hvert fald på hans tasker. Jeg er blevet totalt forelsket i en helt særlig Valentino taske, og jeg ønsker mig den i julegave. Jeg er selvfølgelig godt klar over, at sandsynligheden for, at jeg får den, er tæt på ikke-eksisterende. Men det er mit eneste julegaveønske. Ellers har jeg alt, hvad jeg har brug for.

Som kvinde kan du aldrig eje en Valentino taske for meget

Tasker, og særligt designertasker, er enhver kvindes kæreste eje. Og selvom der ofte er flere af dem i garderoben, så er der ofte en favorit. Jeg har et særligt godt øje til Valentino tasker, og jeg må indrømme, at jeg allerede ejer et par stykker. Min yndlings Valentino taske er efterhånden ved at være 10 år gammel, og selvom den har holdt sig godt, så er den ved at være lidt brugt. Jeg har brugt den flittigt. Faktisk har det været den eneste Valentino taske og håndtaske i det hele taget, som jeg har brugt både til hverdag og til fest.

Min Valentino taske er sort, smuk og ekstremt lækker i kvaliteten. Selv mennesker, der ikke går op i mode, kan se, at det er en designertaske. Selv hvis de ikke kan se, at det er en Valentino taske, så kan de se, at det er en dyr taske. Men den er ved at sige tak for nu. Og desværre kan man ikke få den mere. Men nu har jeg så fundet mig en ny Valentino taske, som jeg er faldet pladask for. Den ligner den gamle ret meget, men den er endnu smukkere.

Sort lock bag med nitter og skulderkæde

Denne smukke Valentino taske, som jeg har forelsket mig i, er i 100% sort kalveskind fra Italien. Den har smukke og rå, men enkle nitter, og så har den også den skønne klassiske skulderkæde, som jeg elsker så højt ved designertasker. Den smukke Valentino taske har læderforing og en indvendig lynlåslomme til alle de vigtige små kvindeting. Jeg har set den hos Kassandra – en skøn lille butik inde i midten af København, men den findes også online på deres webshop.

Og ja, det er en dyr Valentino taske, den er meget dyr. Men jeg er også et mærkedyr. Og jeg er forkælet. Så jeg tillader mig at ønske mig denne smukke Valentino taske i julegave, fordi det er mit eneste juleønske. Men jeg ved jo godt, at jeg højst sandsynligt ikke kommer til at finde en Valentino taske under træet. Det ville næsten være ubehøvlet at tage imod sådan en flot gave. Men jeg har alligevel et lille håb i maven. Og ligger der ikke en Valentino taske under træet, så køber jeg den selv til januar for min opsparing.