Den bedste underholdning til bilferien

Hvis man skal på en lang bilferie med børn, ved de fleste nok at den kan virke uendelig lang, hvis man ikke har noget underholdning til børnene med. Efter så mange timer i en bil med skrigende børn, kan hovedet virke som om det er ved at springe.

Det er derfor noget af det vigtigste, at man husker at tage en masse underholdning til børnene med. Der må også meget gerne være noget forskelligt underholdning. Man skal selvfølgelig sørge for at have noget med, som man har en idé om, at ens børn gider at lege med. Hvis du er helt tom for idéer, så har vi samlet inspiration på nettet, og samlet nogle gode bud herunder.

Film og spil

En af de nemmeste måder at underholde børnene i bilen på vej på ferie er med film og spil på tablets eller smartphones. Man kan enten abonnere på en eller flere streamings tjenester eller hente filmene på nettet. Ved de fleste streaming tjenester er det muligt at hente film og serie ned på sin enhed, så man kan se dem når det skal være, også selvom man ikke har internetforbindelse. Det skal du derfor huske at gøre hjemmefra, hvis dine børn skal være underholdt i lang tid på bagsædet. Husk også at hente lidt flere end de kan nå at se, så der er noget at vælge imellem.

Mange børn kan også bruge mange timer på at spille spil på tablets og smartphones. Man skal selvfølgelig også tage rigtige spil med. Her skal man blot huske på, at det skal være nogle spil, man kan spille på bagsædet af en bil. Det går ikke med matador eller lignende, men kortspil og terninger fungerer fint på bagsædet.

Lege og quizzer

Hvis du har et barn eller flere børn som bliver køresyge af at kigge på en skærm, skal du ikke frygte. Der er stadig mulighed for at underholde dem. Her skal du måske lidt mere på banen selv. Du kan f.eks. lave en quiz hjemmefra med sjove spørgsmål, som de skal svare på undervejs.

Der findes også flere forskellige sjove lege, som man kan lege i en bil. Det kan være noget så enkelt som at tælle gule biler, man passerer. Det kan også være legen ”jeg tænker på”. Der er mange muligheder for sjove lege, der ikke involverer en tablet eller en smartphone. Tiden går også hurtigere, hvis du selv er med og dermed er underholdt.